Over Ons

Wie zijn wij?
Wij, Marcel en Daniëlle van Bronkhorst, zijn van origine vakbloemisten. Na 8 jaar in de bloemsierkunst in een sfeervol oud pand in Woerden trok het bredere spectrum van decoratie ons steeds meer. De winkel werd te klein om de leuke vazen en ander glaswerk neer te zetten en te verkopen. We moesten een keuze maken: een grotere bloemenwinkel of helemaal gaan voor glas?

Het werd mond geblazen glas!
Niet alleen de verkoop ervan, maar ook het ontwerpen trok ons enorm. In 1996 startten wij met de import en distributie van glas, als importeur- groothandel. Zo konden we heel breed gaan zoeken naar het mooiste mond geblazen glas! En niet alleen de vazen voor bloemen maar ook voor glazen producten die sfeer verhogend werken in een interieur.

Fidrio Basics.
De Fidrio Basics welke verkrijgbaar zijn op de Cash and Carry Tica Aalsmeer en Trends en Trade in Venlo. Hier kunnen de producten van de Fidrio Basics per stuk worden gekocht.

Fidrio Exclusive Collection.
Sinds een aantal jaren hebben wij de Fidrio Exclusive Collection geïntroduceerd.

De Fidrio Exclusive Collection producten ontwerpen wij samen met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld en worden exclusief voor Fidrio geblazen. Omdat onze producten worden geblazen in houten mallen, creëren de glasblazers steeds weer een uniek stuk, iedere keer anders van vorm, kleur en afmeting.

De Fidrio Exclusive Collection verkopen wij exclusief in onze showroom in Harmelen (nabij Utrecht). In de showroom doen klanten ideeën op en worden geïnspireerd door de producten en presentaties.

Tevens kunt u met een inlogcode een bestelling te plaatsen op de Fidrio webshop. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met één van onze accountmanagers. Zij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf om de Fidrio collectie te tonen. Fidrio levert niet direct aan consumenten. Wij verwijzen de consumenten graag door naar onze dealers.

Glas is een tijdloos materiaal en passend in elk interieur. Wij voeren minimaal 2 collecties per jaar in de Fidrio Exclusive Collection.

Wij blijven geïnspireerd door glas!