Over ons

Fidrio is in 1996 begonnen als groothandel in mondgeblazen glaswerk. Ieder jaar ontwerpen we nieuwe unieke collecties. Onze liefde voor mondgeblazen glaswerk hebben we nu gecombineerd met een nieuwe passie: geurkaarsen. In augustus 2023 is Illuminate by Fidrio ontstaan, een geurkaarsenlijn waar we erg trots op zijn. Voor Illuminate hebben we de beste grondstoffen gekozen en onze verbeelding de vrije loop gelaten, wat heeft geresulteerd in een reeks duurzame geurkaarsen gemaakt van de beste plantaardige was.

Captivate the day, illume the night

Grondstoffen

Onze kaarsen zijn gemaakt van gecertificeerde 100% biologische plantaardige was. Deze was is biologisch afbreekbaar en komt van een onuitputbare bron. Onze kaarsen branden schoner en langer, en verspreiden geur beter dan paraffinekaarsen. Daarnaast is het laatste beetje overgebleven was gemakkelijk te verwijderen en het laat geen vetvlekken achter. Elke luxe verpakking is gemaakt van verantwoorde grondstoffen (FSC-keurmerk) en de omdozen zijn gemaakt van gerecycled karton. Het glaswerk wordt mondgeblazen en de kaarsen worden handgegoten in Europa. De vormen en kleurpatronen van het glaswerk zijn nooit identiek, waardoor elk glas zijn eigen charme heeft.

Groen en duurzaam

In een tijd waarin veel aandacht is voor het milieu, streven wij naar maximale duurzaamheid van onze producten. Dit principe heeft geresulteerd in een perfecte combinatie van handgemaakte producten en groene principes: een collectie ecologisch verantwoorde geurkaarsen. Wat we ook erg belangrijk vinden is dat elk Illuminate-glas eindeloos herbruikbaar is in de inrichting van een huis en hun decoratieve waarde behouden lang nadat de geurkaars is opgebrand.

Tell a story with the ambience of Illuminate

Voor een optimale sfeer

Wij zouden het heel leuk vinden als jullie foto’s delen van de sfeer bij jullie thuis als de Illuminate- geurkaarsen branden! Neem een foto van jullie geurkaars(en) en tag ons op Instagram, #illuminatebyfidrio.
Volg ons op Instagram @illuminatebyfidrio